Monday, May 25, 2009

yeni kitap çıktı. kime neden ithaf ettim?


yeni yepyeni:)
nihayet çizgisi bol yazısı az (ve umarım öz) bir kitap yaptım. kitabı görürseniz, içini karıştırın. görüşünüzü yazın. kitabın tarzını geliştirmek için bana yardım edin.
kitabı iki kişiye ithaf ettim; birisi, akıl deyince aklıma gelen ilk insan, babam. en akıllı olduğundan değil, ama aklını bana nakletmeyi bir misyon edinmiş olduğu ve bundan da hiç vazgeçmediği için:))
ikincisi, marmara tıp'ta bir asistan iken tanıştığım, dünya iyisi bir insan olan dr handan şahin. biyokimya bölümünde çalışan bu arkadaşım, o gün bu gün, daha doğrusu 3 yıl önce saçma bir kaza ile hayatını kaybedinceye kadar, bana hep destek olmuş, yazıp çizmeye başladığımda ilgilenmiş bir avuç kişiden birisi olduğundan...
kendisine hiç bir zaman bu minnet duygumu yeterince belli edememenin pişmanlığı ile.

5 comments:

yeşim salı said...

Yeni kitaba çok sevindik,teşekkürler.Aksi takdirde diğerlerini bir daha, bir daha okuyacaktık.Gerçi onları tekrar okumak bile güzel,tekrarları izlenebilen filmler gibi...

Özgür Turan said...

Merhaba,
kitabı ilk fırsatta edineceğim. Fakat daha "Düşe Kalka Büyümek" var okumam gereken. Babam hediye etti Anneler Günü'nde. Şimdi bu postu okuyunca babamın ne kadar özel olduğu fark ettim bir kez daha.
Arkadaşınız için de pişmanlık duymayın bence. Halen bu kadar harika kitaplar yazıyor olmanız minnet duygunuzu yeterince anlatıyor!
Sevgilerimle...

mutlulukmutfaktagizlidir said...

nnn, Ynkı Hocamın kitabı çıkmış! Ben, kaç gündür nasıl da sabırsızca kitap reyonlarında arıyorum kitabınızı bir bilseniz!

Yankı Hocam, nihayet B.Ç olayında sizin görüşünüzü sormak akıllarına geldi, ilgiyle, can kulağı ile dinledim konuşmanızı NTV'de! Yine aynı duyarlılık ve hassasiyetle yanıtladınız soruları!
Saygılarım sonsuz!

@meryemrsln said...

İlk fırsatta okumak istiyorum.

Çizgileri konuşturmanızı taktir ediyorum çünkü bu ülkede kitap okunmuyor en azından çizgili kitap okunsun.

s. said...

100 insanlık hali? bu kadar çok mu? ve belki daha çok...
daha karıştırmadan ilgimi çekti bile:)))